четвртак, 30. мај 2013.

Варг Викернес - Позив на Отпор



Драги Европљани и сви остали,

1994. године сам написао у "Варгсмал"-у да су наше владе пустиле толико муслимана у наше земље, вероватно зато што желе да се осећамо довољно заплашено да би подржали Израел без обзира на све. То је било пре него што је влада САД у тајности покренула своју кампању терора на сопственом становништву, и окривили муслимане, да би имали изговор да започну "Рат Против Терора" и потчини друге земље, без превише протеста, али данас та прилично оригинална хипотеза од 1994 изгледа да има више истине него што сам могао да замислим.

Оно што смо видели од 9 / 11 је веома агресивна кампања од стране неких група и фирми састављено од веома богатих појединаца, да нас натерају да прихватимо све више и више надзор и понижења у име "рата против терора". Они чине све како бисмо се ми одрекли све више и више наших права и слобода, и све то је урађено у име овог лажног "рата против терора" и наравно "безбедности". Наше безбедности, наравно ... Повећана контрола аеродрома, електронски пасоши; ДНК базе података; базе података личних информација; више полицијског надзора; више камера на више локација; нових закона, и тако даље. Они уводе нове начине да се побољша наша "безбедност" скоро сваке недеље.

Да су увели сва своја средства у борби против "тероризма" и учинили да наша друштва постану "безбедна" у току једног дана, свако од нас би схватио шта они покушавају да ураде - и ми би се тад побунили. Зато, они то раде постепено и временом. Након неког времена, они ће имати довољно уведених средстава да не можемо да се побунимо, чак и ако видимо све њихове лажи и ослободимо се од њиховог испирања мозга и успемо да мислимо сами за себе довољно дуго да схватимо да морамо да се побунимо против њих. Могу додати да смо ми већ далеко прошли Орвелову дистопију 1984 у многим аспектима; ово је већ много горе за многе од нас од онога што је он описао! Ускоро ће сви бити у ланцима - менталним ланцима (кроз испирање мозга), као и физичким ланцима.

Дакле, шта је то што они желе? Зашто желе да нас све претворе у робове? Наравно да се ради о моћи и новцу - то је одувек била њихова главна покретачка снага - али такође се ради о мржњи. Ови богати појединци нас мрзе; они мрзе нашу културу, они мрзе нашу филозофију, нашу историју, наше митологије, наше вредности, нашу религију и што је најважније, ОНИ МРЗЕ НАС. Кад кажем нас, мислим на нас европског порекла. Наравно, они мрзе и све остале, али њихова мржња према Европи и све европско је кључно овде и разлог зашто они раде ово што раде - и не разумеју ни сами зашто! То их чини још опаснијим, јер они мисле о себи и представљају себе - са својим масивним машинеријама пропагандне - као жртве кад год ми протествујемо против онога што они раде, и увек поступају у складу са тим.

Они мисле о себи као узвишенима од осталих, и некако верују - можда инстинктивно - да имају право да нас униште ако могу. Тренутно, они то не могу уколико им ми то не дозволимо, ми смо паметнији, јачи и бољи од њих, али из неког разлога смо их пустили да то урадите, иако полако и помало нерадо, ми смо то урадили још од времена христанизације народа Европе, и чак још више од 1789. године, па чак и више од 1881. године, па све више од 1918., па све више од 1945., а још више од 2001. Данас чак и ми сами себе мрзимо, јер смо толико скренули ментално од њихових лажи и пропаганде и тако испражњени, разрушени и исцрпљени њиховом 2000 година дугом кампањом да нас униште.

Драга браћо и сестре Европљани; пазите на моје речи и обратите пажњу на ово што вам кажем у овом допису! Будите храбри, будите јаки, будите паметни, будите Европљани! Ослободите себе од утицаја ових прљавих звери над вама и вашем дому! Исцелите себе! Исцелите свој род! Исцелите Европу! Европу и све остале; ОДУПРИTE СЕ НЕПРИЈАТЕЉУ!

 Варг Викернес - Текстови на српском језику

Нема коментара:

Постави коментар